SPELT

Spelt is niet alleen gezond en lekker, maar het eten van speltproducten kan ook een positieve invloed op je lichaam hebben. Spelt is een oergraan en bevat vooral vitamines uit de vitamine B groep. Bovendien is het rijk aan eiwitten en aminozuren. Bij Culemborgs Bakhuis is een speltproduct ook gemaakt met 100% speltgraan. Natuurlijk, puur en eerlijk.

BAKHUIS DESEM ROBUUST

Bakhuis Robuust is onze exclusieve lijn overheerlijke desembroden. Desembrood is brood bereid op basis van natuurlijke gisting. Het natuurlijke gistingsproces zorgt voor het luchtige karakter van onze Bakhuis Robuust broden. Bovendien is het rijker en voller van smaak. We hebben diverse soorten Bakhuis Robuust brood die de hele dag door vers uit de oven komen. Lekker op ieder moment van de dag!

CULEMBORGSE KAASSTENGELS

Onze Culemborgse Kaasstengels zijn onze grote trots! Getoerd gerezen deeg, bestrooid met echte Hollandse kaas.Een lekkernij die ook als tussendoortje een traktatie is.

WALNOTENBROOD

Het is eigenlijk geen brood, maar gevulde broodcake. Met walnoten,dadels en rozijnen. Heerlijk bij de koffie, bij de borrel en het kaasplankje..

DIKKE BOTERHAM

Niet iedere boterham is even dik. De dikte van een boterham is afhankelijk van het type brood. En natuurlijk een kwestie van smaak. In onze winkel staat een speciale broodsnijmachine. Hier kunt u zelf kiezen hoe dik uw boterhammen worden gesneden. Dunne sneetjes voor donker speltbrood bijvoorbeeld en dikke sneden voor desembrood.

KOEKEN

Bij het Culemborgs Bakhuis is ieder koek een ware traktatie. Bijzonder smakelijk omdat we alleen pure en eerlijke grondstoffen gebruiken. Zo vullen wij onze gevulde koeken met een vulling van zuivere amandelspijs en maken we het deeg met echte roomboter. Ambachtelijk gebakken koek, koekjes en cake waar je je vingers bij aflikt!


 

Het Culemborgs Bakhuis - Markt 2 - 4101 BX - CULEMBORG - Tel. 0345 - 520 686 - info@culemborgsbakhuis.nl 

 

Openingstijden:  Maandag 09:30 - 17:00 uur | Dinsdag 08:30 - 17:00 uur | Woensdag 08:30 - 17:00 uur |
Donderdag 08:30 - 17:00 uur | Vrijdag 08:30 - 17:00 uur | Zaterdag 08:00 - 17:00 uur | Zondag Gesloten