UITZICHT BAKKERIJ

Natuurlijk kun je de dag in onze Culemborgse Eetkamer heerlijk beginnen met een smakelijk ontbijt. Maar ook voor de lunch hebben wij een uitgebreide kaart met bijvoorbeeld onze dikke boterham met vers beleg. Liever een kop koffie met een bijzondere lekkernij? Ook dat is bij ons gewoon mogelijk. Vanuit onze Culemborgse Eetkamer kijk je zo de bakkerij in. Je kunt onze bakkers de hele dag door aan het werk zien. Zo zie je met je eigen ogen dat wij alleen de allerbeste producten gebruiken.

MENUKAART

Ontbijt, lunch of gewoon even uitrusten. Het kan allemaal in onze Culemborgse Eetkamer. Rustig een kopje koffie met een croissantje, een voedzaam ontbijt of liever een uitgebreide lunch? Onze kaart staat vol heerlijke ambachtelijke lekkernijen zoals het Kleintje Eetkamer of Bakhuis Compleet met een verse vruchtensap. Wilt u iets lekkers uit ons Bakhuis? Dan helpen onze vakkundige medewerkers u graag om samen iets te kiezen waarvan u direct kunt genieten. 

Bij lekker weer bedienen wij u uiteraard ook graag op ons gezellige terras!

FEESTEN & PARTIJEN

Ook voor feesten en partijen kunt u gebruik maken van onze Culemborgse Eetkamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een presentatie of een bedrijfsborrel met een keur aan overheerlijke verse hapjes? Of een gezellig kraamfeest of een verjaardag met ambachtelijke lekkernijen rechtsreeks uit onze bakkerij? Informeer gerust eens vrijblijvend in onze winkel naar de mogelijkheden.


 

Het Culemborgs Bakhuis - Markt 2 - 4101 BX - CULEMBORG - Tel. 0345 - 520 686 - info@culemborgsbakhuis.nl 

 

Openingstijden:  Maandag 09:30 - 17:00 uur | Dinsdag 08:30 - 17:00 uur | Woensdag 08:30 - 17:00 uur |
Donderdag 08:30 - 17:00 uur | Vrijdag 08:30 - 17:00 uur | Zaterdag 08:00 - 17:00 uur | Zondag Gesloten